Від початку повномасштабної збройної агресії рф проти України хмельничани серед багатьох інших видів волонтерської роботи займаються плетінням маскувальних сіток для потреб української армії. Одна з найбільших локацій з виготовлення сіток організувалась у спорткомплексі Хмельницького національного університету. Ініціаторами її створення стали Благодійний фонд «Мир та Відродження» спільно з волонтерами, благодійниками та небайдужими громадянами.

Від 1 березня 2022 року тут було виготовлено та передано підрозділам Збройних Сил України 850 маскувальних сіток. Завдяки цьому для бюджету України було заощаджено понад 2 млн грн.
У перші дні в спорткомплексі працювали близько 2000 людей на добу. Станом на сьогоднішній день кількість добровольців значно зменшилась, хоча потреба Збройних Сил у маскувальних сітках залишається достатньо високою.
Представники БФ «Мир та Відродження» закликають хмельничан, а також громадян, які внаслідок бойових дій залишили рідні домівки та оселились у нашому місті, активніше долучатись до волонтерської роботи та запрошують на допомогу у виготовленні маскувальних сіток.
Працюють щодня з 8.00 до 19.00 у приміщенні спорткомплексу Хмельницького національного університету за адресою: вул. Інститутська, 8/2.