яке проводиться в рамках розробки «Плану дій «Зелене місто» для Хмельницького».

В рамках розробки «Плану дій «Зелене місто» для міста Хмельницького» триває робота щодо врахування додаткових викликів та потреб містян та осіб, які були змушені покинути свої домівки внаслідок війни рф проти України та переїхали до Хмельницького.
Фахівці та консультанти, які працюють над цим планом, запрошують внутрішньо переміщених осіб пройти експрес-опитування «Інфраструктура міста та надання публічних послуг: потреби, проблеми, можливості».
Дослідження проводиться з метою виявити додаткові потреби міста та переселенців щодо умов життєзабезпечення та відповідних послуг громади.
Опитування триватиме до 30 червня 2022 р.
Відповіді респондентів будуть узагальнені та використані при доопрацюванні заходів Плану дій «Зелене місто» для міста Хмельницького.
Нагадаємо, що «План дій «Зелене місто» для міста Хмельницького»» розробляється за експертної підтримки міжнародної компанії ATKINS у консорціумі з ПІІ «Білфінгер Тебодін Україна» у межах Програми ЄБРР «Зелені міста-2» за фінансової підтримки Швеції. План дій «Зелене місто» — інвестиційна дорожня карта міста на шляху до сталого екологічного майбутнього міста, пакет заходів, завдяки яким можна буде поліпшити загальну екологічну ситуацію, стан муніципальної інфраструктури, створити комфортні умови безпечного життя для мешканців Хмельницького.