Забезпечити роботою українців в умовах війни можливо, якщо працювати злагоджено, об’єднавши зусилля всіх зацікавлених сторін –  бізнесу, держави та шукачів роботи.

Завдяки співпраці Міністерства економіки України, Державної служби зайнятості та провідних українських сайтів розпочав свою роботу Єдиний портал вакансій https://jobportal.dcz.gov.ua/. Функціонал сайту дозволяє знайти інформацію про роботу відповідно до регіону, галузі та очікуваного рівня заробітної плати. Єдина база вакансій оновлюється в режимі реального часу.
Запуск нового порталу дозволить подолати несприятливі тенденції на ринку праці, оптимізувавши процес пошуку легальної роботи. Радимо всім бажаючим відвідати портал і скористатися шансом збудувати нову кар’єру.
Також можете отримати всю інформацію про роботу служби зайнятості через онлайн-підтримку –  Telegram чат-бот https://is.gd/ymASEZ. У чат-боті  знайдете інформацію щодо пошуку роботи, професійного навчання, обслуговування в період воєнного стану, як стати на облік, зможете скористатися онлайн-калькулятором розрахунку допомоги по безробіттю та ін.
Консультації за телефонами гарячої лінії Хмельницького обласного центру зайнятості (096) 045-60-10, (093) 027-05-11.