Подружжя прикордонників вирвалося з війни, щоб навідати 13-річного сина, який чекав на батьків разом з бабусею.  

“Сьогодні зранку, 29 січня, на Хмельниччині трагічно загинуло подружжя, – прикордонники Бердянського загону, – полковник Олександр Вікторович та підполковниця Неля Анатоліївна Доценки. Олександр організовував та здійснював оперативно-розшукову діяльність, а Неля тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону й інформувала щодо обстановки на лінії розмежування й кордоні з країною-агресором”, – зазначено у повідомленні ДПСУ.

У Бердянському прикордонному загоні, де несли службу Неля та Олександр, розповіли: чоловік з дружиною з першого дня повномасштабного вторгнення захищали Україну на південному фронті. Смерть же чатувала на них, коли вони на кілька днів вирвалися з війни, щоб побачити сина.

Олександр та  Неля загинули унаслідок зіткнення з вантажівкою неподалік від Хмельницького. Аварія сталася вранці у неділю, 29 січня, в селі Качуринці за 40 км від Хмельницького. Попередньо відомо що Volkswagen Touran, в якому їхало подружжя, зіткнувся із вантажівкою MAN. Від удару 40-річний Олександр та 37-річна Неля Доценки загинули на місці ДТП. 26-річного водія вантажівки госпіталізували. Наразі причини та обставини смертельної аварії з’ясовують правоохоронці.