Міністерство у справах ветеранів України відкрило реєстрацію на відбір до національної збірної Ігор Нескорених-2023 (Invictus Games) на сайті е-Ветеран. Ветерани війни в Україні, які отримали поранення, можуть подати заявку на участь у міжнародних іграх, що відбудуться з 9 по 16 вересня у Дюссельдорфі (Німеччина).

Взяти участь у відборі можуть, серед інших, ветерани війни та особи, звільнені з військової служби, служби цивільного захисту, служби у правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій.
Відбір до національної збірної відбудеться у квітні в Львівській області. Загалом, команда із 24 спортсменів представить Україну на міжнародних змаганнях у таких видах спорту, як плавання, біг, штовхання ядра, стрільба з лука та баскетбол на візках.
Головною тренеркою збірної визначили Олену Яновську – легкоатлетку, майстра спорту міжнародного класу, учасницю Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, тренерку з легкої атлетики збірної команди України на Іграх Нескорених 2022 року, головну тренерку збірної команди України на Іграх Воїнів 2022 року.
У випадку запитань можна звернутися за телефоном 063 230 23 25 або на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.