Минулого вівторка, близько 08:00 години на трасі М-30 поблизу Волочиська 36-річний водій автобуса сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся, — повідомляють у Головному управлінні Національної поліції у Хмельницькій області.

На час аварії в салоні перебувало 25 пасажирів, п’ятеро з яких неповнолітні. Загалом вони отримали травми різного ступеня важкості: трьох із них госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської лікарні, а інших розмістили в травматологічному та хірургічному відділеннях.
Правоохоронці розповідають, що всіх п’ятьох неповнолітніх доставили в лікарню, двох із них після обстеження відпустили. А трьох довелося госпіталізувати. В однієї пасажирки — 17-річної одеситки, діагностували перелом ноги, в двох інших дітей — забої.
Після проведення діагностики стану дорослих одних госпіталізовували, а інших після огляду відпускали. Загальну кількість травмованих поліцейські повідомлять згодом.
За цим фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП у Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження і встановлюють усі обставини події.