Віктор Сапожнік донедавна очолював філію «Славутське лісове господарство». Днями заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Білик під час відвідин колективу лісівників вручив йому відзнаку Президента «За оборону України».

Цю нагороду знаний лісівник отримав заслужено, адже з перших днів повномасштабного вторгнення російського агресора в нашу державу, працівники Славутської філії на чолі з керівником об’єдналися для наближення Перемоги.
За рік колектив придбав та передав для Збройних сил 12 позашляховиків, а для будівництва бліндажів і фортифікаційних споруд філія відвантажила понад тисячу кубометрів деревини. Бійцям на передову передано тепловізори, прилади нічного бачення, бронежилети, каски, генератори, аптечки та інше.
У постраждалі від бойових дій та прилеглі регіони доставлено майже 10 тонн гуманітарної допомоги: продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, одяг, речі першої необхідності.
Допомагали працівники лісового господарства і колегам-лісівникам з прифронтових зон, цивільному населенню, яке залишилося в гарячих точках, доставляли ліки медзакладам. А в стінах філії облаштували кімнати для переселенців. І сьогодні тут діє пункт незламності.