Новий документ, підписаний першим заступником начальника Хмельницької ОВА, визначає нові часові проміжки, в яких можна буде реалізовувати алкогольні напої на території області. Проте зміни торкнуться не всіх громад.

У наказі, датованому 4 квітням та підписаному першим заступником начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергієм Тюріним і начальником Хмельницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Володимиром Возним, зазначено, що надалі міцні алкогольні напої на Хмельниччині дозволено продавати з 9.00 до 23.00. До цього заборона діяла в період з 10.00 до 22.00. Пиво та слабкоалкогольні напої, а також медикаменти на спиртовій основі, як і раніше, можна купити цілодобово.
Разом з тим, обласного центру ці зміни не торкнуться, оскільки на це є власне рішення місцевої влади. Незалежно від рішень, які приймають на рівні влади області, у Хмельницькому алкоголь у закладах торгівлі дозволено продавати з 10 ранку до 10 вечора.
Інші громади також можуть приймати власні рішення щодо часу продажу алкоголю. З 2019 року такі повноваження надані їм відповідно до закону, прийнятого Верховною Радою України.