У межах проєкту «Надання екстреної допомоги внутрішньо переміщеним особам у Вінницькій та Хмельницькій області» в партнерстві з БО Міжнародний благодійний фонд «Руки друзів» за підтримки Гуманітарного Фонду України Управління ООН з координації гуманітарних справ /OCHA Ukraine розпочав роботу по закладеному і схваленому координаторами і партнерами мініпроєкту - «Інтегрований табір вихідного дня».

Головна його мета - адаптувати на новому місці дітей, які вимушено залишили свої домівки через війну. Для цього волонтери урізноманітнюють дозвілля своїх вихованців, організовуючи різні цікаві заходи.
У перший день роботи табору маленьким гостям з Донеччини та Луганщини, Запорізької та Херсонської області провели цікаві екскурсії пожежники і поліціянти Нетішина. Інтерактивна екскурсія відділком та Музеєм історії внутрішніх справ завершилась у кінологічному центрі, де чотирилапі помічники поліцейських - службові собаки Рік та Лола неабияк потішили відвідувачів.
Також діти побували в міській раді та отримали подарунки прямо в сесійній залі нашого міста.
Ідея проведення «Інтегрованого табору вихідного дня» сподобалася всім учасникам, адже діти-переселенці отримали максимум задоволення!