Завдяки військовим маємо змогу прокидатися зранку, пити каву, спішити на роботу й виховувати дітей. Тому зараз одне з основних наших завдань — допомагати армії. Активно підтримує захисників і «Контінентал Фармерз Груп».

Торік загальна сума допомоги захисникам України та ВПО становила 45,2 мільйона гривень А з початку 2023-го на потреби оборонців «Контінентал» уже перерахував понад 2 мільйони гривень.
Підтримала Компанія також воїнів Хмельниччини. Як розповідає керівник регіонального структурного підрозділу кластера «Полісся» Микола Ліщинський, «Контінентал» допомогла оборонцям у підготовці перед відправкою на фронт, скерувавши кошти для закупівлі необхідних речей.
«Компанія виділила 32 тисячі гривень За ці гроші, зокрема, придбали зарядний пристрій, акумуляторну батарею, акумуляторну шліфмашину, бензопилу, оливу, необхідні інструменти, — пригадує Микола Ліщинський. — Пізніше спрямували для захисників ще 6,9 тисячі гривень Військовики самотужки облаштували на передовій мобільну лазню і потребували до неї запчастин».
Те, що підтримка армії понад рік є ключовим завданням для Компанії, підтверджує і старший менеджер з питань регіонального розвитку кластера «Полісся» «Контінентал Фармерз Груп» Сергій Овчар. Серед іншого, Компанія сприяла з паливом, військовою формою, бронежилетами.
Заступник міського голови Старокостянтинова Олег Борикін зазначає, що підтримці «Контінентал» вдячні як воїни, так і місцеві жителі.
«Компанія залагодила потреби захисників зі списку. Приємно, що це не єдиний випадок соціального партнерства агрохолдингу. Адже допомога “Контінентал” є регулярною — і військовослужбовцям, і жителям громади. Дуже важливим було сприяння воїнам у перші дні військових дій, — підкреслює Олег Борикін. — Окрім цього, разом з агрохолдингом втілюємо важливі проєкти зі сфери культури, духовності, дбаємо про комунальне господарство, благоустрій, ремонти доріг».