Продовжуючи акцію з підтримки дітей, які виховуються в дитячих будинках та школах-інтернатах Хмельницької області, військовослужбовці авіаційної бригади,  де командиром полковник Микола Коваленко, подарували радість діткам-сиротам спеціалізованої школи-інтернату для дітей з вадами розвитку у смт Антоніни Красилівського району. Делегацію авіаторів очолював заступник командира бригади по роботі з особовим складом підполковник Микола Старушик.
Поїздка була спланована та здійснена у тісній співпраці з громадськими організаціями  Старокостянтинова — об’єднанням українок «Яворина», творчою сотнею «Рух до перемоги» та учасниками  АТО зі Старокостянтинівщини.

Гості подарували діткам справжнє  свято. Дітвора одержала гору подарунків, до збору яких долучилися військовослужбовці, небайдужі мешканці міста та волонтери. Словами щирої молитви розпочав свято волонтер, настоятель Свято-Троїцького Храму УПЦ КП отець Степан Капустинський. Він звернувся до діток із настановами та різдвяними вітаннями, подарував кожному з вихованців кишенькову іконку.
Підполковник Микола Старушик у свою чергу теж щиро привітав усіх вихованців та педагогічний колектив зі  святами, подякував дітлахам за малюнки, які ті надсилали воїнам на схід України та запросив їх на екскурсію до військового аеродрому авіаційної бригади. Дітям вручили гарні подарунки, солодощі, продукти харчування, книги, іграшки та засоби гігієни.
А далі були цікаві та змістовні виступи талановитих артистів  обласної філармонії, юної солістки Марійки Голюк та дружини командира авіаційної ескадрильї  підполковника Дениса Качана Ірини.
— Скільки радості й захоплення було в очах діточок! Цього неможливо було не помітити, — підкреслив підполковник Микола Старушик. — А головне, що ми усім гуртом — військові, артисти й волонтери зуміли створити для цих маленьких янголят атмосферу любові й тепла, бо чужих дітей не буває!
На завершення відвідин гості, вихователі й дітки усі разом виконали гімн України.