Оперативно та мобільно бригада АДС прибуде на виклик

Після поломки обладнання, що належить «Укртрансгазу», фахівці «Хмельницькгазу» вже поновили газопостачання промисловим споживачам. Для прискорення подачі газу іншим споживачам необхідно спростити для газовиків доступ до газового обладнання в помешканнях.

Газопостачання в м.Славута було зупинено 7 вересня біля 19.30 год., внаслідок зупинки АГРС (автоматизованої газорозподільної станції), що належить державній компанії ПАТ «Укртрансгаз». Після поновлення подачі газу з АГРС,  аварійні бригади ПАТ «Хмельницькгаз» взялися відновлювати газопостачання в місті. Вже до 24.00 год 7 вересня  газ поступив  промисловим споживачам Славути.

На даний час у м.Славута працюють 24 аварійних бригади ПАТ «Хмельницькгаз», залучені з інших районних структурних підрозділів. Вони проводять комплекс робіт для відновлення постачання газу населенню та бюджетним установам. Дані роботи тривають з 7:30 год. 8 вересня.

«Для відновлення подачі газу славутчанам наша компанія оперативно задіяла необхідну кількість бригад, але, в першу чергу, ми провели усі необхідні заходи для локалізації даної ситуації», - інформує технічний директор «Хмельницькгазу» Олександр Лоб.

Причина зупинки АГРС встановлюється.

Прохання до споживачів газу Славути - для прискорення відновлення газопостачання необхідно спростити газовикам доступ до газового обладнання в помешканнях  та з розумінням поставитися до даної ситуації.