Начальник головного управління ДФС у Хмельницькій області Сергій Ковальчук та його перший заступник Віталій Малий з робочою поїздкою побували у зоні бойових дійї, де зустрілися зі співробітниками спецпідрозділу податкової міліції «Фантом».

А приїхали колеги фіскальної служби Хмельниччини не з порожніми руками. Вони привезли продукти харчування та побутову техніку, інші речі, необхідні для оперативного виконання завдань з захисту економічних інтересів країни.
Варто зазначити, що подоляни гідно виконують свій службовий обов’язок. Для активної бойової підготовки та занять спортом організували сучасний спортивний зал, кімнату бойової підготовки. Це допомагає  добровольцям професійно та ефективно виконувати свою роботу. Окремі із них проходять уже дев’яту хвилю ротації і кажуть, що служитимуть на сході до перемоги над ворогом.
Службовцям спецпідрозділу є про що розповідати і є про що звітувати. Адже на їхньому рахунку — значна кількість вилучених із незаконного обігу підакцизних товарів і наркотичних речовин, грошових коштів, ювелірних виробів, зброї і вибухових речовин. Усе це у той чи інший спосіб мало зашкодити мирному життю громадян України, та завдяки пильності і професіоналізму «фантомівців» не спрацювало на інтереси контрабандистів і терористів. За це їм щиро дякували головний податківець Хмельниччини Сергій Ковальчук та його колеги.
«Ми побачили, що звільнені від ворога міста і села Донецької та Луганської областей відбудовують зруйновану інфраструктуру – дороги, мости, будинки. А ще вразила величезна кількість національної і державної символіки на вулицях. Усе це додає впевненості у тому, що Україна переможе у війні і подолає усі негаразди. Прагнення нашого народу жити у мирі і спокої не зупинити жодному підступному гібридному терористу», – зазначив Сергій Ковальчук.