Хоч, безумовно, заслуговує, бо народжуються діти для щастя. Та в маленьких українців нині часто-густо щастя те хитке, а дитинства немає. І що тому причиною: чи то тотальне безробіття, чи інші фактори безвиході, продиктовані вкрай невеселим сьогоденням? Та спосіб життя батьків диктує дитяче все.

Днями працівники ювенальної превенції Хмельницького районного відділення спільно із службою у справах дітей Хмельницької райдержадміністрації здійснили рейд перевірки сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, на території Хмельницького району.
За результатами перевірки у тридцятирічної жительки Климашівки довелося відібрати десятирічну донечку. Жінка з донечкою проживали у значно старшого знайомого, який зловживав спиртним. Умови — жахливі, антисанітарія — страшна, небачено-нечувана, у людей, здавалося б, такого бути просто не може: все впереміш, на купі, брудно… Словом, на фото, оприлюднених правоохоронцями, неймовірний жах.
У зв’язку із безпосередньою загрозою життю та здоров’ю дитини, кажуть у Хмельницькому районному відділенні поліції ГУ НП в області, її негайно відібрали у матері, відправили до лікарні на обстеження, зараз вона у Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство».
На матір склали адміністративний протокол за ухилення від обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітньої дитини.