Тисячі, десятки тисяч німих білих паперових янголів стоголоссям болю проймали усіх, хто приходив у День Героїв Небесної Сотні до пам’ятників Ангел скорботи та Героїв Небесної Сотні в обласному центрі.

Тиха акція «Ангели пам’яті» вкрила наш обласний центр білим цвітом, білими паперовими янголами. А розстріляні на Майдані і ті, хто віддав власне життя під час російсько-української війни, теж йшли велелюдним Маршем Героїв – йшли на фото, що в обрамленні вишитих рушників несли небайдужі подоляни. Пам’ятною ходою родини загиблих Героїв Небесної Сотні, учасники АТО та ООС, керівники міста й області, депутати міської та обласної рад, представники духовенства, громадськість міста пройшли Проскурівською, Подільською, Кам’янецькою, Героїв Майдану до пам’ятника Героям Небесної Сотні. Тут традиційно вшанували загиблих хвилиною мовчання, представники духовенства відправили панахиду за ними та помолилися за Україну, з промовами до присутніх звернулися очільники області та міста. Про трагічні події в центрі столиці, які відбувалися в 2014 році, нагадало присутнім відео, що транслювалося на екрані біля пам’ятника.
Море квітів лягло цього дня до пам’ятника Героям Небесної Сотні та Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО, до дзвіниці, збудованої у 2014 році за благодійні кошти громадян на території Храму Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ та освяченої на честь Героїв Небесної Сотні.
До Дня Героїв Небесної Сотні у музеї-студії фотомистецтва презентували фотовиставку «Мій Майдан» митця Юрія Гармаша, який з перших днів Революції Гідності відзняв близько п’яти тисяч світлин, зробивши свого роду фотолітопис Майдану.