Школярі Гвардійського НВК «загальноосвітня школа, гімназія» у Хмельницькому районі долучилися до акції «Гаряча кварта солдату» і засушили 120 хлібин для бійців АТО.

У шкільній їдальні кипить робота: навіть першокласники не відстають –– допомагають. Та й деякі вчителі сушать хліб удома. З допомогою учнів, їхніх батьків та педагогічного колективу засушили та замаринували 120 хлібин.
––  Ми заздалегідь закупили хліб, а тепер нарізаємо його маленькими кубиками. Далі наші кухарі його маринують у томаті, олії і спеціях та висушують у  пічці,  — розповіла учениця 6 класу Олександра Скорик.
Ініціатором акції є вчитель історії Олег Письменний: «У такий складний час не можна залишатися осторонь. Завдання кожного
— допомагати нашим солдатам. Ми робимо заготовки для швидкого супу. Бійцям потрібно буде лише залити їх кип’ятком. Такий суп зігріє та втамує голод. А кожен учасник акції знатиме, що суттєво допоміг бійцям АТО. На таких справах й виховується гідне та небайдуже покоління», –– розповідає організатор акції.
Молодіжна організація «Добриня» доправить заготовлені продукти в Луганську область.