У Старокостянтинові попрощалися зі своїм Героєм — сержантом, кадровим військовим, який служив на посаді старшого механіка-водія у військовій частині А-3808. Сорокаоднорічний Сергій Шмерецький загинув 10 лютого під Краматорськом. Бійцю не раз доводилося виконувати завдання на передовій, але цього разу його не вберіг ангел-охоронець.  Залповий вогонь «Смерча»… І життя військового згасло, наче свічка.  Удома на нього чекали дружина та дванадцятирічна донечка. Жителі міста, стоячи на колінах, проводжали свого Героя в останню путь.

 

Життя ще одного Героя, тридцятисемирічного капітана Володимира Глубокова, який також служив у військовій частині А-3808, обірвалося так само, як його побратима. В один день не стало двох патріотів і відважних бійців.
Володимир родом із села Вишевичі Радомишльського району Житомирської області, там проживає його мати. Прощалися з героєм у Хмельницькому.
«Відважний, сміливий, знавець своєї справи», — саме так відгукуються про Володимира його друзі та побратими.

Біля міста Щастя 5 вересня 2014 року загинув Володимир Соломчук, уродженець Деражні. Рідні п’ять місяців чекали на повернення його додому, вірили, що  живий. Хоч за цей період не отримали від нього жодної вісточки. 30 жовтня Володимиру мало б виповнитися 23 роки. Не знали друзі, що він не дожив до свого дня народження, а спочиває у безіменній могилі в Дніпропетровську.
Служив Володимир конт-рактником у військовій частині А-0284 міста Львова. За результатами генетичної експертизи, тіло Володимира було ідентифіковано.
Поховали Героя на місцевому кладовищі.
Війна забирає найкращих! Вічна слава героям!