Ще у вересні 2019 року, в англійському графстві Кармартеншир, п’ятдесятидворічний фермер Ендрю Джонс запідозрив свою дружину Ріаннон у невірності…

 Чоловік помітив підозрілі повідомлення на iPadі коханої, згодом вона зізналася, що у неї був адюльтер, але він закінчився, бо коханець не захотів покидати свою дружину, – повідомляє УНІАН з посиланням на The Sun.  Джонс не повірив дружині і простежував усі її пересування та телефонні дзвінки разом із донькою, тож разом вони з’ясували, що Ріаннон продовжує таємничі зустрічі, а для зв’язку використовує секретні телефони. «Слідство» встановило, що жінка має роман з п’ятдесятип’ятирічним Майклом О’Лірі. Не важко уявити стан Джонса, бо з  О’Лірі вони були знайомі понад 20 років! Тож коли Ендрю отримав доступ до секретного телефону дружини, поки та була в лікарні, акуратно покликав її коханця на усамітнену ферму і там вже вбив суперника та спалив його останки, а з телефону вбитого він відправив дружині О’Лірі повідомлення: «Мені дуже шкода…»

Поліцейські виявили фрагмент тіла вбитого в одній із іржавих бочок на території, що належить Джонсу, ДНК-аналіз підтвердив його приналежність померлому.

Тепер дружина фермера заявила, що після цього випадку – вона його точно не любить. Ясна річ, на суді Джонс теж заперечував свою провину – це ж не він палав від кохання..