Небезпечні розваги влаштовують підлітки в Нетішині

 Працівники Нетішинського відділу поліції вкрай стурбовані тим, що останнім часом частішають випадки, коли небайдужі містяни телефонують правоохоронцям з проханням зупинити дитячі ігри на дахах багатоповерхівок. Тиск карантинних заходів, зайнятість батьків на роботі, призводить до того, що «особливо енергійні» представники підростаючого покоління міста енергетиків, втомившись від бездіяльності в квартирі, знайшли собі нову забавку і через цю легковажність можуть легко впасти вниз.  

Нещодавно люди побачили дітей шкільного віку на даху висотки на вулиці Михайлова, 14, які проводили дозвілля гасаючи поміж вентиляційних колон та дахових приміщень, поліцейські, які прибули на виклик, не встигли зловити малолітніх шукачів пригод, аби роз’яснити їм правила поведінки та змалювати небезпеку, яка чекає на кожного в разі одного необережного руху.  Тому відділ з організаційних питань апарату Нетішинської міської ради звертає увагу батьків на те, що діти мають бути завжди на телефонному зв’язку і чітко звітувати про своє місцеперебування, аби попередити будь-які прикрі випадки.  

В свою чергу, «ПВ» нагадують про серію дитячих самогубств, що на жаль мали місце в Нетішині два десятки років тому. Бережіть дітей!