Під Києвом в колодязь впав кінь, а під Полтавою – жінка.

 Сьогодні служба порятунку займалась «колодязьними» справами, напевно так «зійшлись» зірки, бо дві події, що стались майже одночасно, наштовхують на думку про те, що обережним треба бути не тільки на воді, але й біля води.

Як інформує вебсайт Головного управління ДСНС у Київській області у колгоспний колодязь провалився кінь, його довелось діставати трактором обмотавши пожежними рукавами. А сталось це у селищі Халеп'я Обухівського району, на «гарячий» телефон рятівників подзвонила стурбована мешканка села і повідомила, що її кінь впав у відкритий колодязь, який знаходиться в чагарниках на території старого колгоспу.  Аби вивільнити бідолашну тварину, на місце події прибув екіпаж рятувальників 17-ї ДПРЧ міста Українка. Спільними зусиллями надзвичайників і місцевих жителів тварину вдалося витягнути на поверхню, на щастя, серйозних травм «водолаз» не зазнав.

 

А на Полтавщині у селі Супрунівка господиня на власному подвір’ї впала у колодязь, крики про допомогу почув сусід і викликав рятувальників. Рятувальники, які прибули на вказаною адресою, встановили, що глибина колодязя до поверхні води сягає близько 14 метрів, тож операція має бути не простою. Жінці пощастило, що у воді була якась деревина, на ній вона і стояла. На допомогу замерзлій бідолашній господині спустився рятівник, він обв’язав її мотузкою і поступово жінку витягли на поверхню та передали медикам.