У Кам’янці-Подільському суд оштрафував військовослужбовця-контрактника

3849.com.ua спираючись на рішення з Єдиного державного судового реєстру повідомив про те, що вісімнадцятого грудня минулого року військовослужбовець, який за контрактом проходить військову службу у військовій частині А2641, розташованій на вулиці Гагаріна 56 у районному центрі, ніс службу в стані алкогольного сп'яніння.

Обставини, за яких цей факт було виявлено, в інформації не наводяться, та судячи зі всього командування частини не стало приховувати цю подію, як це робилось колись у збройних силах, а надало «справі» законний хід.

Тож суд постановив визнати військового винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 172-20 КУпАП, наклавши на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу, який становить 3 655 гривень.

В судове засідання військовослужбовець не з'явився, подавши заяву про слухання цієї справи у його відсутності, вину визнає, обставини вказані в протоколі не оспорює, та не заперечує проти накладення на нього адміністративного стягнення, зобов`язується подібного більше не вчиняти.