Кам’янчани підтримали Всеукраїнський страйк проти подорожчання тарифів

vdalo.info повідомляє про те, що вчора  під стіни Кам’янець-Подільської міської ради вийшли небайдужі жителі районного центру, щоб доєднатися до Всеукраїнського страйку проти здорожчання тарифів.

Інтернет-видання наводить інформацію, яку на своїй сторінці у Facebook розповсюдила депутатка Ірина Шелепницька, в котрій зазначається про те, що до громади вийшов міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко та кілька депутатів від фракції ВО «Свобода».

«Сьогодні під стіни Кам'янець-Подільської міської ради вийшли кам'янчани, щоб доєднатися до Всеукраїнського страйку проти здорожчання тарифів, - пише пані Ірина, - до представників громади вийшов Михайло Посітко - міський голова Кам'янця-Подільського та депутати фракції ВО «Свобода»  Володимир Кондрук , Дмитро Дідик. Люди готові їхати до Києва і вимагати від урядових організацій припинити «тарифний тиск».

Вона нагадала, що недавно фракція ВО «Свобода» в Кам’янець-Подільській міській раді підготувала проєкт рішення щодо відміни постанови про підвищення тарифів за транспортування газу.

Водночас, з огляду на нові вимоги громади, проєкт звернення буде доопрацьовано і представлено на розгляд депутатам у вівторок на сесії.