У Шепетівці планують заборонити торгівлю на проїжджій частині і тротуарі вулиці Героїв Небесної Сотні поблизу ринку міського ринку.

Відповідне рішення планують винести на найближчу сесію міської ради, як повідомляють у Шепетівській міськраді така необхідність зумовлена багатьма факторами.

«В такій ситуації ми в першу чергу думаємо про містян. На цій ділянці дороги маємо постійні затори, відсутні паркомісця, на хіднику — вузькі проходи, бруд під ногами, антисанітарія та витоптані газони,  а поруч продають продукти харчування. Зрозуміло, що з точки зору економії торгувати за прилавками на ринку не вигідно, але всі маємо дійти компромісу та працювати за єдиними правилами» — коментує ситуаціюМаксим Бондарев, голова депутатської комісії з питань розвитку промисловості, житлово-комунального господарства, підприємницької діяльності, транспорту, енергетики та зв’язку.

Проїжджу частину і тротуар вулиці Героїв Небесної Сотні від ТЦ «Урожай» до ТЦ «Дружба», багато років використовують місцеві підприємці для здійснення роздрібної торгівлі. Комунальною інспекцію міської ради винесено на розгляд пропозицію не продовжувати дозвіл на здійснення торгівлі на вищевказаній ділянці, а торгові точки підприємців перемістити на територію комерційно-виробничого підприємства «Ринок» Шепетівського районного споживчого товариства. 

За словами його директора Анатолія Піголя, ринок має достатню  кількість торгових точок або місця за прилавками, щоб забезпечити підприємців.