За минулий рік бійці Державної служби з надзвичайних ситуацій врятували на Хмельниччині понад півтори сотні життів.

Нещодавно на нараді під головуванням очільника Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія за участі рятувальників спільно підсумували роботу територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту за 2020 рік.
Як наголосив Сергій Гамалій: «Факти професіоналізму наших надзвичайників говорять самі за себе: це понад 32 тисячі виїздів, близько 1400 ліквідованих пожеж та найголовніше – 157 врятованих людських життів».
У свою чергу начальник Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Едуард Братко подякував усім головам об’єднаних територіальних громад за спільну роботу та зазначив, що останніми тижнями через складні погодні умови, рятувальники Хмельниччини здійснили 148 виїздів для надання допомоги людям.
Крім того, очільник області окреслив основні завдання, що стоять перед пожежно-рятувальною службою Хмельниччини на 2021 рік, найважливішими з яких залишається технічне переоснащення сучасною технікою, аварійно-рятувальними засобами та спеціальним обладнанням пожежно-рятувальних підрозділів..