У Чернівцях пройшли змагання з боксу серед чоловіків та жінок до 22 років. Збірна Хмельниччини виборола 1 золоту медаль та 5 бронзових, повідомляє пресслужба Хмельницької обласної держадміністрації.

Переможцем чемпіонату у медальному заліку стала команда, що представляла Київ. Її результат: 3 золоті медалі, 4 срібні та 8 бронзових. Друге місце посіли спортсмени Київської області, добувши 3 золотих медалі, 2 срібних та 3 бронзових, а третє – боксери Чернігівської області за 3 золотих нагороди, 1 срібну та 2 бронзових.
Найкращий боксер Чемпіонату України до 22 років – Вадим Клим (64 кг), Чернівці.
Хмельничани отримали наступні результати:
Лісінська Анастасія – 1 місце у ваговій категорії 54 кг (боксерка здолала трьох суперниць одну за одною з Кропивницького, Волині та Києва);
Барабаш Ольга – 3 місце у ваговій категорії 64 кг;
Лусте Марія – 3 місце у ваговій категорії 75 кг;
Гаврилюк В'ячеслав – 3 місце у ваговій категорії +91 кг;
Драч Максим – 3 місце у ваговій категорії +91 кг.
І ще одну нагороду серед подолян виборола дівчина з Кам’янця-Подільського – Новосад Сабіна, посівши 3 місце у ваговій категорії 51 кг.
Тренували хмельницьких спортсменів Андрій та Анатолій Чумаков, Дмитро Смагула, Олег Люлько та Володимир Приходько.
Наразі Анастасія Лігінська готується до міжнародного турніру, що відбудеться у Туреччині. Також, завдяки перемозі у чемпіонаті України, на спортсменку чекає участь у чемпіонаті Європи, що прийме Італія. А чоловіки готуються до турніру у Кривому Розі.