Від сьогодні, 1 березня, в Кам’янці-Подільському почала працювати мобільна група з протидії та запобігання домашньому насильству, що працюватиме цілодобово, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

За підтримки представництва Фонду Організацій Об’єднаних Націй у галузі народонаселення (UNFPA) в Україні, було сформовано мобільну групу з дільничних, патрульних та ювенальних поліцейських, які попередньо вивчилися та пройшли додаткову підготовку для роботи з домашнім насильством.  

Вадим Стельмах, начальник відділу превенції Кам'янець-Подільського районного управління поліції, зазначив: «Своєчасне реагування на факти вчинення домашнього насильства — основна функція новоствореної на базі нашого підрозділу мобільної групи. Наразі поліція активно проводить превентивну роботу в напрямку протидії домашньому насильству, але, на жаль, випадки насильства в сім'ї трапляються. Тому ми закликаємо вас не замовчувати такі факти та терміново звертатись до поліції, і до вас негайно виїде мобільна група та надасть необхідну допомогу».