На Хмельниччині поліцейські затримали 23-річну жінку, яка викрала автівку і привласнила кошти водія 

Як повідомляють у секторі комунікації поліції Хмельницької області, подія сталася вчора, близько другої години дня в  Славуті на вулиці Миру. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, місцева жителька побачила біля приміщення військкомату автомобіль «Део Ланос», який, на нещастя для неї, виявився незамкненим, сіла в салон і вирішила покататися. 

Але не маючи достатнього водійського досвіду дівчина, проїхавши трохи більше кілометра, не впоралась з керуванням і в’їхала в дерево, пошкодила бампер. Та самого драйву для новоспеченої автогонщиці виявилось замало, тому вона викрала ще й 4,5 тисячі гривень, які належали водієві і лежали в салоні. 

Працівники групи реагування патрульної поліції затримали зловмисницю на місці події. Наразі їй вже оголосили про підозру у вчиненні незаконного заволодіння транспортним засобом та крадіжці. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Наразі зловмисниці, яка раніше вже мала проблеми із законом, оголосили про підозру за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.  Ось так незамкнена машина і «нехороші» чужі гроші доведуть до буцегарні.