Перебуваючи на Хмельниччині, Дмитро Разумков зустрівся з бійцями, які проходять лікування у госпіталі.  

Також під час візиту до лікувального закладу, Голова Верховної Ради поспілкувався і з медичними працівниками. 

Дмитро Разумков поцікавився особливостями  роботи медиків в умовах пандемії, зокрема, й роботою інфекційного відділення військового госпіталю. Військові лікарі розповіли, що в інфекційному відділенні на даний час перебуває 12 хворих. Протягом усього періоду протистояння цій небезпечній недузі, одна третина працівників вже перехворіла на COVID-19. Цього ж дня з ранку було вакциновано десять осіб.  

Голова Парламенту відзначив, що оновлення матеріально-технічної бази шпиталю продовжується, встановлюється нове обладнання. «Щось робиться за рахунок держави, щось – за рахунок волонтерів», – сказав він та додав, що вирішувати проблемні питання, які є у  Хмельницького військового госпіталю, можливо лише об’єднавши зусилля центральної та місцевої влади.

Пан Разумков ознайомився із роботою інших відділень госпіталю та поклав квіти до пам’ятного знаку бійцям, які віддали життя за незалежність України.

Довідка: Хмельницький військовий госпіталь із самого початку пандемії в Україні активно виявляє, та здійснює лікування хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та протистоїть її поширенню.