Найстаршу кицю в світі звуть Бабуся Вад і вона пережила навіть правнуків

Ця пухнаста тварина живе в місті Чантхабурі, що на Таїланді і зараз їй 34 роки, але як твердить u-news, спираючись на слова вчених, цей вік в людському вимірі дорівнював би 160 років. Хвостата бабуся важить два кіло, доволі рухлива, та пересуватись їй щоразу стає важче, та й зуби вже для каші, а не для мишей. Зараз її годують у більшості м’ясними консервами, замість свіжих риб’ячих голів з рисом і вона доволі непогано тримається, як для супердовгожительки. Можливо така аномалія сталась через те, що Чантхабурі вважають місцевою фруктовою столицею, але не дуже віриться, що крім риби чотирилапа знаменитість «налягала» на фрукти.

Власниця Бабусі Вад розповідає, що маму суперкиці знайшли в 1986 році, а вже серед котенят, яких вона народила й була пухнаста Вад, котра живе в сім’ї й донині, переживши молодших за себе. 

- Коли Вад була молоденькою, - розповідає жінка, - вона бувала ніжна, грайлива, сердита, в залежності від настрою. На неї двічі нападали собаки, тому сьогодні тваринку інколи турбують кісточки, але вона не жаліється, господарі про це здогадувались самі, коли вусата леді не реагувала на дрібних гризунів у садочку.