У переддень Дня матері, Дня Перемоги у Великій Вітчизняній, з палкою впевненістю на Перемогу у війні нинішній, на Деражнянщині вшанували матерів загиблих захисників. Розпочали традиційно з покладання квітів до Дошки пам’яті героїв АТО та героїв Майдану, розповідає Мар’яна Сенчук, голова благодійного фонду «Мир та добро».

Вклонилися могилі кожного загиблого. А втратила Деражнянщина у цій безглуздій війні тринадцять синів. Військовий комісар Деражнянського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Сергій Семенко з Мар’яною Сенчук зустрілися з матерями, котрих осиротило пекло, що ніяк скінчитися не може. Вклонилися доземно їм за синів, вручили подарунки.
«Адже за кожним подвигом Героя стоїть його мати — ніжна та водночас неймовірно сильна жінка, яка виховала, зростила та підтримала свого сина у боротьбі з ворогом, оберігаючи своїми молитвами та материнським благословенням», — переконана Мар’яна Сенчук.
На шпальтах улюбленого часопису волонтери просили подякувати підприємцю Олександру Шеремету, підприємцю та волонтеру Миколі Фрединському, депутату міської ради Андрію Огню та голові Деражнянської ОТГ Андрію Ковпаку за допомогу в організації цієї благодійної акції.