День молоді — унікальне та неповторне свято, бо саме молодість — це чудова пора кохання, неймовірних злетів, а також перших самостійних рішень і досягнень. Це той натхненний період, коли маленька перемога стає запорукою життєвого успіху.
Відрадно, що в цей урочистий день, 25 червня, Дунаєвецьку громаду заполонили веселощі та гамір: під гучну музику, конкурси, розіграш святкової лотереї, молодь своєю енергетикою заряджала місто.

Не обійшлося і без нагородження кращих, а саме — переможців конкурсу «Талановита молодь Дунаєвеччини», ініційованого міським головою Веліною Заяць.
Подарунки та грамоти переможцям у різних номінаціях: спорт, культура, наука, активні діячі громади та інші — з найкращими побажаннями вручив секретар міської ради Олег Григор’єв.
Приємно зазначити, що на святі побувала депутат Хмельницької обласної ради Уляна Ткаченко, яка привітала присутніх з Днем молоді та нагородила переможців святкової лотереї призами, започаткувавши новий розіграш на своїй сторінці в Інстаграм.
Феєричним подарунком для молоді громади був довгоочікуваний концерт Анни Трінчер, організований ГО «За конкретні справи», який додав драйву та зарядив шаленою енергетикою цей день.
Увесь день у місті працювали святкові локації, свої виступи дарували місцеві діячі культури та аматори.
До святкування долучилился й байкери з мотоклубу «Gray lords MFC», які влаштували фотозону та цікаві розваги.
 Завершила захопливе дійство дискотека від DJ KONSTANTIN OFF, яка додала гарних вражень і залишить чимало приємних спогадів.