Хмельниччина взяла участь у благодійній акції «Підготуємося до школи разом», що допомагає зібрати різноманітні потрібні для навчання речі, які 1 вересня будуть подаровані дітям інтернатів, а також учням з багатодітних та малозабезпечених сімей, повідомляє пресслужба Хмельницької поліції.

Ініціаторами самої акції  стала ювенальна превенція Національної поліції по всій Україні. Хмельничани також активно долучилися до благодійності, а також підтримали ініціативу жителі Кам’янець-Подільського, Шепетівки та інших великих міст та сільських громад області. Волонтери закупають різну канцелярію та діляться нею у спеціальних боксах для збору необхідних речей.

Вчора працівники поліції активно ознайомили хмельничан з благодійною акцією за підтримки членів Молодіжного патріотично-правового руху «ХОМА».

Акція буде тривати до 1 вересня, тому ви ще встигаєте долучитися до неї та передати ювенальним поліцейським зошити, ручки, олівці, фарби та іншу канцелярію.

«Наші працівники знають усі родини, які потребують допомоги, і зібрані протягом акції речі у перші дні вересня передадуть школярам з цих родин», — говорить Марія Баранюк, старший інспектор з особливих доручень відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Хмельницькій області.