Недаремно ж кажуть, що легше дихається завжди там, де зелено. Та й людина завжди тягнеться до природи, бо єднання з нею додає сил, енергії, а також дарує певне умиротворення.

Так нещодавно працівниками структурних підрозділів Старосинявської селищної ради спільно із працівниками комунальних підприємств селищної ради та рятувальників Заставецької і Пилявської місцевих пожежних команд висаджено парк із змішаних порід дерев на лівому березі Ікви. Загалом навесні зазеленіють 145 саджанців клена, дуба червоного, ялини, сосни. Ними забезпечило комунальне лісогосподарське підприємство селищної ради «Діброва», яке очолює Дмитро Довгалюк.
Крім того, працівниками селищної ради також висаджено в центрі Старої Синяви на клумбах близько 500 різнокольорових тюльпанів.
Тож тепер ініціатори та виконавці цих добрих справ на благо громади закликають усіх жителів містечка, оберігати молоді саджанці, не ламати дерева і не смітити на території, адже за порушення правил благоустрою передбачені  штрафи. Проте головне, як кажуть, достукатися до совісті кожного, щоб все-таки навчитися цінувати те, що нас оточує.