А як інакше, адже в цей новорічно-різдвяний час якраз і стаються різноманітні дива, в які щиро вірять не лише діти, а й дорослі.

Як тільки замиготять яскраві гірлянди на ялинках і будівлях, а годинник впевнено поспішатиме, вистукуючи курантами дванадцять разів, всі, затамувавши подих, загадують найсокровенніше та найбажаніше. І мрії обов’язково здійсняться, особливо дитячі. Недарма ж цієї миті вони так чекають цілий рік…

Справжнє новорічне диво – надзвичайно гарне свято – нещодавно подарували діткам працівники комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Міському центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Ластівка».
І чарівна «Зимова казка» прийшла до вихованців центру, бо спеціалісти подбали про те, щоб створити атмосферу новорічної історії. Казкові герої хутко повели всіх у дивосвіт веселими хороводами, цікавими іграми… Діти раділи, співали пісень, розповідали віршики. А їхній піднесений настрій та гучні оплески були найкращою подякою за створену особливу атмосферу.
Цікавий сценарій, музичний супровід, казкові гості та солодкі подарунки від народного депутата України Олександра Гереги та депутатки Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко, Дунаєвецького міського голови Веліни Заяць, приватного підприємця Ляни Бевзюк подарували дітям яскраві емоції від побаченого. «Зимова казка» залишила теплі спогади в кожної дитини.