У Кам’янці-Подільському реалізовано черговий соціальний проєкт – на вулиці Соборній відкрито  перукарню, у якій працюють майстри-перукарі та фахівці з манікюру з числа вимушених переселенців. Особливістю закладу є й те, що отримати у ньому  послуги можуть не лише внутрішньо переміщені особи (таких у місті над Смотричем близько тридцяти тисяч), а й пересічні кам’янчани. Всіх дітей тут обслуговують безкоштовно.

Як відзначив  підприємець  і керівник благодійного фонду  «SOS» Анатолій Ковальський, під цю ініціативу написано грант. Якщо вдасться отримати європейське фінансування – проєкт буде розширено.
Також днями  Товариство Червоного Хреста України  спільно з Кам’янець-Подільськими районною військовою адміністрацією та міською радою,  ЗВО «Подільський державний  університет»  відкрили другий у місті  центр гігієни для тимчасово внутрішньо переміщених осіб. У ньому розташували вісім пральних машин, дві сушарки та праску. Також користувачі зможуть прийняти душ у спеціально обладнаному приміщенні  на території  цього соціального закладу. Безкоштовний сервіс із прання переселенцям продовжують надавати і п’ять дитячих садочків міста.