До редакції «Подільських вістей» подзвонили жителі Харківщини. Про страшні реалії, про запеклі бої, які точаться там, говорили мало – болить. Метою ж дзвінка було прохання: на шпальтах часопису подякувати небайдужим жителям Хмельниччини, яким вдається не лише, так би мовити, тримати гуманітарний фронт у рідних населених пунктах, прихищаючи вимушених переселенців, усіляко їм допомагаючи, а й регулярно доставляти вантаж зі всім необхідним у гарячі точки України, зокрема, на Харківщину.

«Небайдужі громадяни, волонтери, на чолі з головою Хмельницької районної ради Олександром Чорнієвичем не вперше доставляють у Харківський район не лише необхідне спорядження для бійців, але й інші потрібні речі цивільним: продукти харчування, засоби гігієни, дитячі іграшки і навіть корми для братів наших менших… Тож низький уклін їм за людяність».

Олександр Чорнієвич у свою чергу подякував всім друзям, благодійникам, нашим прихильникам за активну підтримку Збройних Сил України і постійну співпрацю. «Наша сила в єдності! Працюємо разом на Перемогу!» – переконаний посадовець.