Упродовж двох тижнів волонтери «Гончаренко центру» та ГО «Українці Майбутнього» проводили заняття, присвячені різним професіям. Щодня діти опановували нові навички — декоративно-прикладне, ораторське мистецтво, кулінарію, флористику, фотографію, крім того, відвідували музеї Хмельницького, побували в управлінні поліції.

Людмила Главацька, співзасновниця ГО «Українці Майбутнього», каже: заняття були інтерактивними та насиченими. А керівниця «Гончаренко центру» в Хмельницькому Вероніка Гоїк наголосила, що ініціатива мала національно-патріотичне спрямування. «Наші вихованці щодня дізнавалися нове про Україну та світ. За майстер-класи, ігри та виконані завдання вони отримували тематичні наклейки — символи освоєння певної «суперсили», а наприкінці навчання — сертифікат «супергероя» — Українки або Українця Майбутнього. Завдяки таким заняттям діти змогли вибрати собі хобі, а дехто навіть і майбутню професію», — додала волонтерка.
«Мені було цікаво спілкуватися з новими друзями та вихователями. Я навчилася навіть готувати суші», — поділилася враженнями 10-річна Валерія Гериш. «Від насиченої програми, цікавих майстер-класів, походів у музеї та доброзичливої атмосфери — донька була в захваті. А для мене, як для мами, важливо, що я бачу розвиток своєї дитини», — додала Юлія Зелена, мама однієї з учасниць.
 Крім того, завдяки цьому проєкту було зібрано та передано на потреби Збройних сил України 20 тисяч гривень.