Укрпошта оголосила конкурс малюнку для дітей «Герой ЗСУ очима дітей», який присвячується мужності українських бійців, що обороняють нашу країну. Надіслані малюнки будуть виставлені в приміщенні Головпоштамту до Дня захисників та захисниць України.

Конкурс проходитиме з 26 вересня по 10 жовтня та приурочений  до Дня захисників України. У конкурсі можуть взяти участь діти віком від  від 6 до 11 років. Автор найкращого малюнку отримає від Укрпошти  смартфон Samsung. Всі учасники конкурсу отримують символічний сувенір - листівку з привітанням від песика Патрона.
Умови участі у конкурсі:
* дитині необхідно намалювати патріотичний малюнок, який висловлюватиме її почуття поваги та вдячності українським воїнам за мужність та оборону нашої країни. Вимоги до малюнка:  формат А4, довільне виконання, оригінальність, охайність, творчий підхід.
* одному з батьків  або опікуну дитини:
— оформити передплату на будь-яке дитяче видання з передплатних каталогів на 2023 рік (1 півріччя) (мінімальний термін передплати – один місяць) за допомогою сервісу «Онлайн передплата» та/або у відділеннях поштового зв’язку АТ «Укрпошта» та/або через листоношу «Офлайн передплата»;
— надіслати на електронну адресу: katalog-periodiki@ukrposhta.ua скановану /фото копію малюнку дитини, копію  квитанції та абонементу ф. СП-1 (для підтвердження), У тексті листа зазначити ПІБ дитини, вік, місто проживання, та вказати свій контактний номер телефону. Або надіслати оригінал малюнку поштою на адресу Головпоштамту.
Більш детальні умови конкурсу на сайті Укрпошти у розділі «Акції».