Як розповідають у Головному управлінні Національної поліції в Україні, саме зараз — у цей непростий час поліцейські намагаються частіше зустрічатися з дітьми. Тож нещодавно вони почали практикувати бліцзустрічі під час перерв між уроками в школах.

Що й казати — емоції просто переповнювали школярів, коли після завершення уроку до п’ятикласників Полонського ліцею на службовому автомобілі приїхали місцеві поліцейські.
 «Дозвілля, проведене з користю!» — під таким гаслом пройшла цікава й повчальна зустріч, на якій діти ближче познайомилися із професією поліцейського, приміряли службову амуніцію, а ще — повторили правила дорожнього руху.
За словами Анастасії Калганової, ювенальної поліцейської Шепетівського райуправління, хоч це непомітно з першого погляду, але дітки теж важко переживають війну. «Комусь довелось покинути рідну домівку та друзів, у когось близькі перебувають на передовій. Тому з ними постійно потрібно спілкуватися, дарувати гарний настрій і впевненість у щасливому та спокійному майбутньому, — наголошує вона й додає: — Та й нас вони заряджають на позитив і дають натхнення працювати далі».