У Хмельницькому стартував Різдвяний ярмарок-аукціон, на якому можна придбати речі російських окупантів, які українські спецпризначенці здобули в боях. Трофеї для аукціону передали солдати елітного підрозділу «Kraken».

Серед лотів є особисті речі українських захисників, а також трофеї, здобуті ними в боях: фляги, посуд, елементи форми окупантів. Як розповіла організаторка аукціону волонтерка Романа Цісар: «Ми дуже вдячні нашим Воїнам, які не лише захищають усіх нас і Україну, а й допомагають волонтерам. Це і є взаємна підтримка. Хлопці передали нам унікальні речі, свої прапори та книжки, а також речі орків, здобуті в боях. На отримані кошти ми зможемо придбати антидронову рушницю, яка допоможе нашим захисникам боротися з ворожою розвідкою».
Антидрон планується придбати для підрозділу спецпризначенців, який зараз знаходиться на передовій. «Антидронова рушниця – це, перш за все, безпека українських захисників. Ворог не може «бачити» територію, нашу техніку і нас самих, якщо ми знищуємо його дрони. А це дає нам можливість ефективніше знищувати окупантів. Тому кожен ваш внесок – наближає перемогу України!», - наголосив один із військовослужбовців підрозділу.