Втретє колектив народного театру пісні «Пісенне мереживо» Кам’янець-Подільського районного центру культури і мистецтв «Розмай» у складі начальника відділу культури та туризму райдержадміністрації Алли Бец, директора РЦКіМ «Розмай» Володимира Кусіка та артистів зі святковими програмами та гуманітарним вантажем відвідали зону проведення АТО.

Поїздка була незапланованою, але завдяки гарно проведеній організаційній роботі та допомозі голови районної ради Бориса Беца, голови районної державної адміністрації Василя Сукача, депутатів райради Сергія Богачика, Олександра Гінзеровського, Ігоря Гая, директора ТЗОВ «Промтехтранс» Віктора Антонюка, начальника управління фінансів РДА Олександра Федика, команди «Наш формат» це вдалося зробити за два дні, подолавши в обидві сторони майже 1500 кілометрів.
З концертними програмами учасники мистецького колективу побували в Краматорську, де розміщений штаб АТО, багатьох інших населених пунктах Донецької області. Зокрема, відвідали 12 окремий мотопіхотний батальйон, 26 артилерійську бригаду, 11 понтонно-мостовий батальйон, 301 окремий дорожньо-комендантський батальйон, 54 окрему аеромобільну бригаду, 8 полк спецпризначення.
За словами Алли Вікторівни Бец, найбільш хвилюючи- ми моментами були зустрічі родичів, які через проведення бойових дій у зоні АТО не бачились із родичами вже не один місяць. Та й самій їй випала нагода зустрітися зі своїми земляками зі Старої Ушиці. Також керівник районного відділу культури запевнила, що така поїздка з її колективом у зону АТО не остання, хоча, безумовно, краще би було святкові концерти захисникам Вітчизни давати вдома.