Лауреатами Четвертого національного конкурсу «Благодійна Україна-2015», який стартував 14 вересня минулого року, стали і волонтери з Хмельниччини. Всього на адресу оргкомітету надійшло 712 заявок від благодійників з усієї України. Нагороджували переможців у 16 номінаціях.

24 березня у Київському національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький арсенал» оголосили переможців конкурсу. У номінації «Волонтер: фізична особа» від Міністерства соціальної політики кращими визнали діяльність волонтерів Оксани Радушинської зі Старокостянтинова (ІІ місце) та Олександра Попова з Хмельницького (ІІІ місце). А в номінації «Благодійник — неурядова організація» друге місце у Подільської громадської організації «Мистецька сотня «Гайдамаки», у складі Анастасії Гулеватої, Назарія Полякова, Катерини Аргунової, Віктора Шайди, Марини Круть, Антона Вараниці, Марини Українець, Олександра Попова.
До речі, свою високу нагороду гайдамаки отримали, повертаючись із чергової семиденної поїздки у зону АТО. З благодійними концертами та гуманітарним вантажем цього разу подоляни побували у Водяному, Зайцевому, Авдіївці, Пісках, що на Донеччині, Попасній Луганської області та інших гарячих точках на сході України.