З цього приводу в селі Миньківці Дунаєвецького району відбулося святкування річниці та Дня села.

У місцевому парку «Алея слави» зібралося чимало людей. На святі у виконанні жіночого аматорського колективу та учнів Миньковецької школи лунали сучасні та народні українські пісні. Настрій присутніх був піднесений, усі веселилися та танцювали, ласували солодощами, їли смачну кашу, а дітлахи скакали на батутах.
Староста Миньковець Наталія Олійник привітала всіх жителів та гостей зі святом та подякувала миньківчанам за конкретні справи у благоустрої села.
Щирі привітання усім висловила і голова Дунаєвецької міської ОТГ Веліна Заяць: «Нехай у вас буде віра у щасливий завтрашній день. Ви завжди можете розраховувати на мою підтримку, підтримку виконавчого комітету Дунаєвецької міської ради у вирішенні найскладніших та найважливіших питань громади. Разом ми спроможні здолати всі перешкоди, рухатися вперед, розбудовувати нашу громаду, робити її більш комфортною та цікавою для нас. Вдячна кожному, хто відчуває себе мешканцем вашого села, нашої об’єднаної громади, гідно несе це звання по життю, працює, будує, творить, мріє, кохає, вболіває за долю та славу рідного краю. Низький уклін і велика шана вам за самовіддану працю».
На святі панувала тепла атмосфера, злагода і радість.