Ці слова — кредо волонтерів Хмельницької громадської організації захисту тварин «Врятуй життя», бо вони всі свої сили та час віддають братам нашим меншим. І завдяки їхній наполегливості та активності  проблему захисту безпритульних тварин вже починає розуміти й громадськість, долучаючись до різноманітних акцій. Не став винятком і цьогорічний благодійний ярмарок, який відбувся минулої неділі біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, що в обласному центрі. Серед гостей  і  батьки з маленькими дітьми, і молодь, і господарі зі своїми домашніми улюбленцями. 

Завдяки співпраці волонтерів і міської ради, ярмарок вже вдруге збирає небайдужих допомогти знедоленим тваринам. Тривав він із одинадцятої до сьомої години вечора.
Що й казати, цього дня кілька покинутих тваринок знайшли своїх господарів. У ятках, розташованих у два ряди, можна було придбати найрізноманітнішу продукцію: від солодощів — до вітамінів для тварин, дрібних сувенірів — магнітиків, брелків, м’яких подушок із зображенням тваринок та багато іншого.
«Метою заходу є допомога безпритульним тваринам та тим, які мешкають у притулку, завдяки продажу представленої на ярмарку продукції, — зазначила Олена Голубнича — голова ГО «Врятуй життя». — Всі виручені кошти в повному обсязі йдуть на банківський рахунок громадської організації. На цей ярмарок прийшло чимало городян, прочитавши інформацію в соціальних мережах, тому з організаційними питаннями труднощів не було».
«До нас приєдналися не лише учасники першого ярмарку — кафе «Цукерня» та кавовий автомобіль, а також магазини сувенірної продукції, дитячі батути та небайдужі подоляни, які приносили продукцію, виготовлену власноруч», — додала член ГО «Врятуй життя» Валентина Полякова.
Найбільше потішило волонтерок, що багато хмельничан приходили на ярмарок із тваринами, яких вони брали з притулку, тож ці зустрічі були особливо теплими...