Щорічно напередодні новорічно-різдвяних свят Подільський державний аграрно-технічний університет бере участь у благодійних дитячих акціях. Не став винятком і рік нинішній.

Делегація викладачів вишу під керівництвом т.в.о. проректора з науково-педагогічної і виховної роботи Ольги Прокопової завітала з подарунками і солодощами до Орининської школи-інтернату.
Як інформує прес-центр вишу, візиту передувала відповідна підготовча робота. Силами студентів та викладачів не тільки ПДАТУ, а й Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу протягом тижня було зібрано для дітей чимало одягу, канц- товарів, іграшок, ялинкових прикрас, солодощів та фруктів. А ще виховний підрозділ університету підготував для вихованців інтернатного закладу цікаву розважальну новорічну програму, що створила гарний святковий настрій (формація АРТ «Градація», керівник Микола Томайчук).
Ольга Прокопова від імені ректора університету, професора Володимира Іванишина привітала всіх присутніх зі святом, побажавши педагогічному колективу школи терпіння, наснаги, витримки, а вихованцям – здоров’я, енергії, здійснення найзаповітніших мрій, успішного навчання. Вона висловила сподівання, що кращі з кращих поповнять студентські лави університету.