Такої думки про українського боксера Олександра Усика його спаринг-партнер британський суперваговик Девід Аллен.

– Проти суперників у нього немає нічого особистого, бо він там (на рингу) тільки заради бізнесу, – розповідає Sky Sports Девід Аллен. – Мені навіть здається, що Олександру подобається Дерек як спортсмен, так як і більшості фанатів, втім, я переконаний, що 31 жовтня в Усика не буде нічого особистого, крім поганих намірів, а від нього вони «прилітають» чомусь непомітно.

Девід Аллен суперваговик (18-5-2, 15 КО) спарингував із Олександром у підготовчому процесі перед поєдинком проти Дерека Чисори (32-9, 23 КО) і сьогодні вважає, що українець буде викладатись поповній протягом бою і не шкодуватиме одіозного британця.

 Поєдинок Усик – Чисора відбудеться 31 жовтня у Великій Британії. Порівнюючи силу удару Усика і Чисори Аллен віддав перевагу англійцю, тим не менш наголосив про таке: «За рівнем техніки я не дуже поступаюся Усику, питання тільки в тому, що я так можу боксувати 30 секунд, а він – 36 хвилин. У цьому головна відмінність між елітними боксерами та усіма іншими. В Олександра непоганий удар, хоч і слабший за суперника, та проблема в тому, що кожного разу ти не бачиш звідки він прилітає, а ще точність крім швидкості…Видовище буде цікавим».