Саме під таким номером відкрито відділення поштового зв’язку в місті Хмельницькому за адресою проспект Миру, 80/1. Як і годиться, вже традиційно директор Хмельницької філії АТ «Укрпошта» Микола Громов разом із Аллою Рудик — заступником із розвитку мережі урочисто перерізали стрічку та привітали працівників із початком роботи.

У новому приміщенні з якісним ремонтом та новими меблями двоє операторів — Інна та Анна з начальником Іриною Василівною розпочали свій робочий день. Добрим стартом була перша посилка, яку клієнт відправив у відділенні, тож, ясна річ, світлину з нею на згадку зробили.
Як зазначив Микола Володимирович: «Зараз активно розробляємо плани для того, щоб у першу чергу підвищувати якість надання поштових послуг, покращувати безпосередньо розміщення наших відділень, щоб усім клієнтам було максимально зручно. Крім того, працюємо над поліпшенням умов для роботи працівників пошти, адже в таких відділеннях, звичайно ж, набагато приємніше працювати».
У новому, 2021 році, як зазначив керівник Хмельницької дирекції «Укрпошти», планують чимало цікавих проектів та послуг, адже лише постійний розвиток дає результат.