Згідно з Указом Президента України Петра Порошенка з 18 березня по 1 травня будуть звільнені в запас понад тридцять п’ять тисяч військовослужбовців.
Додому на Хмельниччину  вже повернулися 1319 військових, з них 244 — офіцери. За потребою вони зможуть пройти реабілітацію, отримають належні соціальні виплати, а також зможуть вирішити основне питання щодо оформлення статусу учасника бойових дій.  «Якщо військовослужбовцю не надали у військовій частині цей статус, то ми допоможемо  набути його у військовому комісаріаті», — розповідає обласний військовий комісар  Сергій Присяжнюк.
Він також зазначив, що четверта хвиля мобілізації на Хмельниччині пройшла добре, і їм навіть вдалося перевиконати план. Чергові призови громадян на строкову службу проходитимуть у квітні—травні та жовтні—листопаді. Сергій Присяжнюк зазначив, що строковиків у жодному разі не відправлятимуть у зону проведення антитерористичної операції. Більше того, хмельничан максимально розподілятимуть у військові частини нашої області.