Що не кажіть, а невезіння (та ще й які!) таки переслідують цьогоріч іногородніх туристів у старовинному Кам’янці-Подільському. Так минулого суботнього дня нещасний випадок стався з любителем подорожей із Запорізької області.

Як розповів начальник 6 державної пожежно-рятувальної частини Кам’янець-Подільського підрозділу ДСНС Олег Гула, обідньої пори до служби порятунку «101» повідомили, що на вулиці Замковій (Старе місто), потрібно транспортувати травмованого чоловіка. На місце події прибули рятувальники майор Руслан Соха та сержант Єгор Гаджук. Як з’ясувалося, 29-річний турист впав на кам’яний виступ скелі Смотрицького каньйону. Надзвичайники за допомогою рятувальної мотузки спустилися до потерпілого і, застосовуючи спеціальне рятувальне спорядження, підняли його наверх та передали медикам.
За попередньою інформацією Кам’янець-Подільського райвідділу поліції, падіння зі скелі молодого кам’янецького гостя сталося через його необережність, і наразі він з травмами різної тяжкості перебуває на лікарняному ліжку Кам’янець-Подільської міської лікарні.
Прикро, що подібні нещасні випадки у туристичному місті продовжують траплятися, і біда нічому не вчить.