Материнство - найвідповідальніша та найприємніша місія жінки на планеті. Саме завдяки мамам у нас є майбутнє. У рамках Дня матері та Міжнародного дня сім’ї управління праці та соціального захисту населення міської ради спільно з управлінням культури і туризму організували святкову зустріч з жінками Хмельницької міської територіальної громади, які мають почесне звання «Мати-героїня». Захід відбувся у Хмельницькій школі мистецтв.

З теплими словами привітання до 143-х багатодітних жінок, які з 2004 до 2022 року згідно з Указами Президента України, отримали почесне звання «Мати-героїня», звернулася керуюча справами виконавчого комітету Юлія Сабій, дякуючи їм за великий подвиг материнства, ніжність і турботу, виховання дітей у сім’ї.
«Кожна дитина дуже любить свою матусю, просто так, за її лагідний погляд, усмішку, дотик, за той час, коли вона вчить її ходити, коли вона її обіймає, цілує і пригортає до свого серця, за любов, за радість, коли бачить і тішиться успіхами своєї дитинки. Коли це все дитина відчуває у своєму маленькому дитячому світі, мама для неї є усім. Це неймовірне диво і важка праця – виносити дитину, виплекати і виховати її. Неймовірне щастя – пишатися своє дитиною. Будьте здорові і Богом благословенні, будьте щасливі у своїх багатодітних сім’ях, поважайте і цінуйте один одного, бо це щастя - бути разом!» - зазначила, звертаючись до присутніх Юлія Сабій.
Принагідно керуюча справами переказала усім багатодітним жінкам найщиріші вітання від Хмельницького міського голови Олександра Симчишина.
Матерів-героїнь також вітали концертними номерами, авторську поезію декламувала одна з присутніх у залі матерів.
У подарунок від міської влади всі учасниці зустрічі отримали продуктові набори і вітальні листівки від міського голови.